aanbod
Veiligheid
is kinderspel.
- De Lastpost

Veiligheid kinderspel?
Ontdek het in onze opleidingen.

Atrium biedt een ruim aanbod aan opleidingen om de veiligheid op en rond de werkvloer te bevorderen. Alle opleidingen vertrekken vanuit de wetgeving ‘Welzijn op de werkvloer’. Vanuit deze wetgeving kijken we wat de eisen zijn qua veiligheid en hoe we u, als klant, hieraan kunnen laten voldoen? Door onze verschillende opleidingspijlers aan elkaar te koppelen, zorgen we ervoor dat u optimaal kan genieten van de verschillende subsidiemogelijkheden. Dankzij een unieke klantenlogin, raadpleegt u alle attesten, aanwezigheidslijsten en evaluaties van de gevolgde opleidingen op ons digitaal platform.

Bij Atrium zijn opleidingen geen saaie bedoeningen. Het zijn interactieve trainingen waarbij we door middel van spelvorm een open mindset creëren en de onbewuste leerbereidheid van de cursist optimaliseren. Hierdoor wordt het rendement van elke opleiding gemaximaliseerd.

Hoe pakken we dit aan?

Geen eentonige Powerpoints met do’s and dont’s, maar een Lego maquette waarop de cursist zelf de gevaarlijke situaties ontdekt. En ook zelf oplossingen voor deze situaties bedenkt!
Geen droge wetgeving, maar een eigen versie van Trivial Pursuit waar de cursist spelenderwijs zijn kennis verbreedt.

Geen vooroordelen op basis van eenmalige handelingen van uw heftruckchauffeurs, maar een digitale, objectieve rijgedragsanalyse op jaarbasis met onze Safety Mate.
Zenuwen voor een test? Niet bij Atrium! Wij steken deze testvragen in een interactieve quiz waardoor we het beste uit iedereen naar boven halen.

Soft skills & Psychisch welzijn

Een groot deel van je leven breng je door op de werkvloer. Juist daarvoor is het belangrijk om te streven naar een veilige omgeving waar mentaal welzijn voorop staat.

Voor het psychisch welzijn maar ook voor alle soft skills van uw medewerkers heeft Atrium een aangepast aanbod uitgewerkt.

Omdat iedere organisatie andere specifieke noden heeft, worden deze opleidingen na een intake gesprek in samenspraak met u uitgewerkt.

 

Onze opleidingen

Soft skills

Basistraject ‘Communicatie & leidinggeven’

Peter- en Meterschap op de werkvloer 

Train the trainer

Instructievaardigheden

Situationeel leidinggeven

Klantgericht handelen

Conflicthantering

Assertief communiceren / handelen

Efficiënt vergaderen

Change Management

Begeleiden van toolboxmeetings

Inspirerend leidinggeven 

Online aanbod

Peter- en Meterschap op de werkvloer 

Train the trainer

Instructievaardigheden 

Situationeel leidinggeven