aanbod
Veiligheid
is kinderspel.
- De Lastpost

Veiligheid kinderspel?
Ontdek het in onze opleidingen.

Atrium biedt een ruim aanbod aan opleidingen om de veiligheid op en rond de werkvloer te bevorderen. Alle opleidingen vertrekken vanuit de wetgeving ‘Welzijn op de werkvloer’. Vanuit deze wetgeving kijken we wat de eisen zijn qua veiligheid en hoe we u, als klant, hieraan kunnen laten voldoen? Door onze verschillende opleidingspijlers aan elkaar te koppelen, zorgen we ervoor dat u optimaal kan genieten van de verschillende subsidiemogelijkheden. Dankzij een unieke klantenlogin, raadpleegt u alle attesten, aanwezigheidslijsten en evaluaties van de gevolgde opleidingen op ons digitaal platform.

Bij Atrium zijn opleidingen geen saaie bedoeningen. Het zijn interactieve trainingen waarbij we door middel van spelvorm een open mindset creëren en de onbewuste leerbereidheid van de cursist optimaliseren. Hierdoor wordt het rendement van elke opleiding gemaximaliseerd.

Hoe pakken we dit aan?

Geen eentonige Powerpoints met do’s and dont’s, maar een Lego maquette waarop de cursist zelf de gevaarlijke situaties ontdekt. En ook zelf oplossingen voor deze situaties bedenkt!
Geen droge wetgeving, maar een eigen versie van Trivial Pursuit waar de cursist spelenderwijs zijn kennis verbreedt.

Geen vooroordelen op basis van eenmalige handelingen van uw heftruckchauffeurs, maar een digitale, objectieve rijgedragsanalyse op jaarbasis met onze Safety Mate.
Zenuwen voor een test? Niet bij Atrium! Wij steken deze testvragen in een interactieve quiz waardoor we het beste uit iedereen naar boven halen.

Intern Transport

Intern transport is de tweede pijler in ons opleidingsaanbod. Bestuurders van een intern transportmiddel oefenen volgens de wetgeving een veiligheidsfunctie uit. Hierdoor is het vereist dat deze personen een adequate opleiding volgen voor het besturen van hun specifiek voertuig. Atrium verzorgt opleidingen voor alle mogelijke voertuigen waarmee u mensen en/of goederen mag verplaatsen.

Wij raden aan om uiterlijk om de vijf jaar een opfrissingscursus te organiseren om de kennis van uw werknemers up-to-date te houden, maar u kan ook steeds kiezen om dit frequenter te doen.

Onze opleidingen

Magazijntoestellen

Aanslaan van lasten

Combitruck

Elektrische transpallet

Heftruck

Heftruck opfrissingscursus – Min. 1.000 uren rijervaring

Orderpicktruck

Stapelaar

Reachtruck

Rolbrug

Zijlader

Kranen

Aanslaan van lasten

Autolaadkraan

Dakwerkenkraan

Mobiele kraan

Rolbrug

Roterende verreiker

Snelopbouwkraan

Torenkraan

Verreiker

Graaftoestellen

Bandenlader

Graafkraan

Minigraver

Schranklader

Wiellader

Hoogwerkers

Hoogwerker opfrissingscursus – Min. 500 uren rijervaring

Knikarm

Schaarlift

Telescoop