Over ons
Veiligheid
is kinderspel
- De schelm

Over ons

Atrium werd in 2010 opgericht door Pablo Coosemans en is intussen uitgegroeid tot een van de grootste private opleidingscentra in België. Het recept voor dat succes? Het de klant en zijn werknemers zo gemakkelijk mogelijk maken om de veiligheid te vergroten op de werkvloer. En dit door een aanbod op maat en door de opleiding zo dicht mogelijk bij de klant te organiseren. Pablo en zijn team waren vanaf de start overtuigd van deze aanpak.

Atrium maakt van veiligheid letterlijk kinderspel   

In elke provincie heeft Atrium regioverantwoordelijken die u adviseren en bijstaan inzake opleidingen op maat, allerhande subsidies, …

U kan trouwens gemakkelijk en snel de attesten en evaluaties van de opleidingen terugvinden via uw persoonlijke login op onze online klantenportaal.

Wist u dat het trouwens ook mogelijk is om online opfrissingscursussen te volgen via e-learning? Uw werknemers hoeven zich dus niet te verplaatsen om een lessenpakket te volgen met kwaliteitsvolle instructiefilmpjes die afgewisseld worden met doelgerichte vragen. Op die manier blijft de cursist gedurende de hele training  zijn of haar interesse behouden. Nadien volgt er een theoretische test.  Pas na het slagen op deze theoretische test, mag de cursist deelnemen aan het praktijkexamen dat eventueel op uw terreinen kan plaatsvinden.

Van kinderspel naar attitude

De aanpak om de drempel naar meer veiligheid zo laag mogelijk te maken werkt. En die lijn trekken we ook door in onze opleidingen. Het is de bedoeling om te komen tot Behaviour Based Safety. Veiligheid niet door het afvinken van een aantal regeltjes maar op basis van duurzame gedragsverandering.

Met onze zelf ontwikkelde rijgedragsmodule brengt Atrium het rijgedrag van uw bestuurders in kaart. U kan steeds realtime info over het rijgedrag opvragen via ons online platform. Na analyse van het rijgedrag komt onze ervaren coach bij u op de werkvloer uw werknemers bijsturen. Deze unieke formule is de enige garantie om het veilig rijgedrag op langere termijn te optimaliseren De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en op termijn dalen de ongeval statistieken zelfs spectaculair.

Meer info

Attitude én psychisch welzijn

Atrium biedt met het expertisecentrum Allegre ook begeleiding en coaching om het psychisch welzijn van werknemers te verbeteren. Een sereen werkklimaat is op zich een waardevol doel en vergroot de productiviteit, het draagt ook bij tot de technische veiligheid. De diensten van Allegre en Atrium zijn complementair en verzekeren het integrale welzijn van je medewerkers.

Meer info

Team

Karoline Detré

Key account manager

mail Karoline Detré
+32 493 30 57 91

Pablo Coosemans

Zaakvoerder

mail Pablo Coosemans
011 30 11 66/67

Gusje Leys

Regiomanager Antwerpen

mail Gusje Leys
+32 471 93 49 69

Peter Oris

Regiomanager
Limburg

mail Peter Oris
+32 479 96 96 58

Evelien Van Thuyne

Regiomanager Oost- en West-Vlaanderen

mail Evelien Van Thuyne
+32 472 21 02 94