Media
Veiligheid
is kinderspel.
- De Cami-jong

Nieuws

Atrium Opleidingen is allesbehalve een grijze muis. Lees hier wat anderen over ons vertellen of blijf up-to-date met ons overzicht van de steeds veranderende wetgeving inzake onze opleidingen.

Wijziging wetgeving code 95

Graag willen we u op de hoogte brengen van enkele recente wijzigingen in kader van Code 95-opleidingen: 1. De ADR-opleidingen gestart vanaf 22 augustus ‘20 én gegeven door Vlaamse opleidingsverstrekkers tellen mee voor kredietpunten Code 95. Opleidingen die vóór deze datum gestart zijn, tellen dus niet mee. 1.1 Overzicht van de opleidingen en de kredietpunten […]
Lees meer

Wat is de kmo-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviezen voor bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor jouw bedrijf.
Lees meer

Atrium nu ook actief in Denemarken

Als specialist in onder meer transport-, veiligheids-en logistieke opleidingen kreeg Atrium van baggerbedrijf Jan De Nul de vraag om zijn personeel in Denemarken op te leiden volgens de Belgische kwaliteitseisen.
Lees meer