aanbod
Veiligheid
is kinderspel.
- De Lastpost

Veiligheid kinderspel?
Ontdek het in onze opleidingen.

Atrium biedt een ruim aanbod aan opleidingen om de veiligheid op en rond de werkvloer te bevorderen. Alle opleidingen vertrekken vanuit de wetgeving ‘Welzijn op de werkvloer’. Vanuit deze wetgeving kijken we wat de eisen zijn qua veiligheid en hoe we u, als klant, hieraan kunnen laten voldoen? Door onze verschillende opleidingspijlers aan elkaar te koppelen, zorgen we ervoor dat u optimaal kan genieten van de verschillende subsidiemogelijkheden. Dankzij een unieke klantenlogin, raadpleegt u alle attesten, aanwezigheidslijsten en evaluaties van de gevolgde opleidingen op ons digitaal platform.

Bij Atrium zijn opleidingen geen saaie bedoeningen. Het zijn interactieve trainingen waarbij we door middel van spelvorm een open mindset creëren en de onbewuste leerbereidheid van de cursist optimaliseren. Hierdoor wordt het rendement van elke opleiding gemaximaliseerd.

Hoe pakken we dit aan?

Geen eentonige Powerpoints met do’s and dont’s, maar een Lego maquette waarop de cursist zelf de gevaarlijke situaties ontdekt. En ook zelf oplossingen voor deze situaties bedenkt!
Geen droge wetgeving, maar een eigen versie van Trivial Pursuit waar de cursist spelenderwijs zijn kennis verbreedt.

Geen vooroordelen op basis van eenmalige handelingen van uw heftruckchauffeurs, maar een digitale, objectieve rijgedragsanalyse op jaarbasis met onze Safety Mate.
Zenuwen voor een test? Niet bij Atrium! Wij steken deze testvragen in een interactieve quiz waardoor we het beste uit iedereen naar boven halen.

Preventie & Veiligheid

Preventie en veiligheid zijn niet weg te denken op de werkvloer. Onze preventieadviseurs ontwikkelen samen met de innovation manager alle mogelijke veiligheidsopleidingen binnen het domein ‘welzijn op de werkvloer’. Plant u een veiligheidsdag voor uw werknemers? Dan kan Atrium u helpen met het geven van interactieve, praktische workshops.

Bent u op zoek naar een opleiding die u niet terugvindt in ons aanbod? Aarzel niet om ons te contacteren. We ontwikkelen samen met u een opleiding op maat van uw organisatie.

Onze opleidingen

Preventie

Brandbestrijding – Eerste interventie – 1 dag

Preventieadviseur – Basis niveau III – 5 dagen

Verantwoordelijkheden hiërarchische lijn – 1 dag

Communicatie

Attitudetraining – 1 dag

Leiding geven voor eerstelijnsverantwoordelijken – 1 dag

Omgaan met agressie op het werk – 1/2 of 1 dag

Omgaan met pesten op het werk – 1/2 of 1 dag

Advies

ISO begeleiding of SQAS begeleiding – 1 dag

VCA begeleiding

Op maat

Asbestherkenning

Basis elektriciteit – EK Group 

Domotica – ELGB

Economisch en defensief rijden met personen- of bestelwagen

Veiligheidscoaching op de werkvloer – Renault, Futech