Opleidingsaanbod > Intern transport

intern transport

Intern Transport is een breed begrip. Daarom heeft Atrium
ook een breed aanbod in basisopleidingen en opfrissingen.
Zo blijft uw werknemer helemaal up to date.

Bekijk de infofiche hier

Bekijk de infofiche hier

Bekijk de infofiche hier

Bekijk de infofiche hier

In deze opleiding leert u de correcte bediening van een mobiele kraan van een expert in dit vakgebied. Veilig en juist omgaan met de mogelijkheden van de kraan.

Bekijk de cursus hier

Bekijk de infofiche hier

In deze cursus leert u de gevaren van een verreiker en hoe deze correct te gebruiken.

In deze cursus leert u de gevaren van een schaarlift en hoe deze correct te gebruiken.

In deze opleiding leert u de correcte bediening van een snelopbouwkraan van een expert in dit vakgebied. Veilig en juist omgaan met de mogelijkheden van de kraan.

In deze cursus leert u de gevaren van een stapelaar en hoe deze correct te gebruiken.

In deze opleiding leert u de correcte bediening van een torenkraan van een expert in dit vakgebied. Veilig en juist omgaan met de mogelijkheden van de kraan.

Bekijk de infofiche hier

Bekijk de infofiche hier

klant aan
het woord

"Wanneer we iemand laten opstarten in een functie waar bepaalde attesten nodig zijn, is het voor ons als uitzendkantoor heel belangrijk dat dit attest behaald wordt behaald voor opstart. Vaak zitten er echter tussen gesprek en opstart slechts enkele dagen, soms 1 dag..

Flexibiliteit, service, snelheid zijn hierin dus heel belangrijk en Atrium blinkt hier voor ons echt in uit als opleidingscentrum. Wanneer we hen bellen wordt er onmiddellijk naar een oplossing gezocht die zowel goed is voor het bedrijf als voor de medewerker. En ik kan ook zeker zeggen dat dit aan een heel goede prijs is! Wij luisteren niet meer bij andere opleidingscentra, wij kennen enkel nog het nummer van Atrium."

Charlot De Paepe - Forum Jobs