Preventa – A new level of protection

Met trots kondigen wij aan dat we samen met Sibova Verzekeringen, een uniek concept ‘Preventa‘ op de markt hebben gebracht. Ook is het een partnership met VOM.

Wat is Preventa? 

Preventa creëert voor ondernemingen een gecoördineerd stappenplan om van veiligheid een rendabele kost te maken. Dit gebeurt via een gefaseerde aanpak die stelselmatig leidt tot betere veiligheidsstatistieken, minder werkverlet, sterker gemotiveerde werknemers, kortom een betere voedingsbodem voor lucratieve investeringen.

Veiligheid benaderen we samen als een ecosysteem, waar we systematisch en volgens plan op verschillende hefbomen werken. Systematisch en ook permanent, want veiligheid en welzijn zijn permanente zorgen.

Concreet betekent dit dat we een cyclus volgen die begint bij een volledige ANALYSE. Daarna volgen gerichte stappen op het terrein – de IMPLEMENTATIE met concrete actiepunten, opleidingen en aangepaste verzekeringen.  De genomen acties worden tenslotte geëvalueerd en het gevoerde beleid krijgt ONDERHOUD.   

Zou het je gelukkig maken als je de kosten van je onderneming kan reduceren én tegelijkertijd werken aan een duurzame welzijnsverbetering? Contacteer ons en wij helpen je graag verder!

Klik hier voor meer info.

info@preventa.be 

Deel dit nieuwbericht